GladJazz Helsingborg logotyp

Spelningar

Varsågod, vi är stolta att kunna presentera 2020 års program av spelningar. Programmet så här långt innehåller en hög musikalisk kvalitet och bredd som vi tror kommer att tillfredsställa de mest kräsna medlemmarna och övriga gäster. Vi har ansträngt oss att få en repertoar med band som inte så ofta hörs i Helsingborg. Det är både nytt och spännande och innebär nya tolkningar av den klassiska jazzen. Det ser vi fram emot!

JuleJazz – Hans Knudsen Jump Band

13 december 2020

INSTÄLLT

Inget band passar bättre att avsluta hösten och ”spela in” Julen än Hans Knudsens Jump Band. Publikfavoriter i såväl Helsingborg som i hela Danmark, där de är omåttligt populära. Pianisten och sångaren Hans Knudsen blev härom året korad till Danmarks främste blues-artist. Swing, jazz, jump, funk, blues, boggie-woggie… allt levereras med härlig glöd och med stor kärlek till inspirationen från New Orleans. Legendariske Hans Leonardo Pedersen på sax, Jens Sølund på bas (be honom berätta om åren med Papa Bue och han slutar aldrig…) samt Henrik Simonsen på trummor.
Tid: Mer info kommer snart
Entrépris: Mer info kommer snart
OBS! Vi tar inte kort, endast kontanter och swish (gäller entréavgift).

Välkommen till Mollbergs!

Den nyrenoverade restaurangen och baren välkomnar alla jazz-vänner att njuta av miljön, musiken och den goda maten.Endast matgäster i restaurangen. Övriga platser finns i Bistron samt lyssnarplatser i Baren.
Bordsbokning 042-37 37 50. Se mer under Lokaler.